zondag 19 oktober 2014

Uiltjes op 2 verschillende manieren
Voor challenge 114 van Marianne Design heb ik twee verschillende kaarten gemaakt met de leuke uiltjes stempel EC0146. Op beide kaarten heb ik de uiltjes ingekleurd met distress inkt

Momenteel ben ik vaak aan het proberen met de maskering-techniek, welke ik ook bij deze kaartjes heb toegepast. Ik vond het takje bij de stempel een beetje saai, dus heb ik de uiltjes op de lichte kaart op de boom van de Cherry Blossom Tree (6410/0311) van Joy! Crafts gestempeld. De achtergrond heb ik gestempeld met het houtmotief van My Favorite Stamps (Woodplank background). 

De uiltjes op de donkere kaart zitten op een tak van Craft Emotions (branch with birds 130501/1115), bij deze kaart heb ik ook de vogeltjes erbij gestempeld van deze stempel. Ook hier het houtmotief van MFT gebruikt. De blaadjes heb ik gestansd uit de autumn serie van Joy (6002/0333), Marianne Design heeft trouwens ook zo'n soort blad (2 maten), maar voor deze gekozen omdat bij die van Joy ook een paddenstoel zat.

Met dezelfde technieken toch 2 hele verschillende kaarten weten te creĆ«ren. Dat vind ik nou het leuke van het kaarten maken. 

5 opmerkingen:

 1. super mooi
  bedankt voor het meedoen
  groetjes jolanda bongers
  dt challengeblog md

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gemaakt, echte herfstkleurtjes.
  Leuk dat je meedoet aan de challenge.

  Groetjes,
  Yvonne
  MD challenge blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk en erg mooi je uiltjes kaarten!

  Dank je wel voor het meedoen.
  Gr Wybrich
  DT MDchallenge blog

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ze zijn allebei leuk!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen