woensdag 28 juni 2017

Happy ride


Ik heb me op dit kaartje behoorlijk uitgeleefd met technieken die me nog niet zo eigen zijn.

Gisteravond eerst op mijn gemak het plaatje gestempeld en gekleurd met brushmarkers, nadat ik op FB een berichtje las van een van mijn vriendinnen, waarvan haar vader inmiddels alweer 12 jaar geleden overleden is.

Op zich niets met het plaatje te maken zou je zeggen, maar zowel zij als wij (mijn zus en ik) komen uit een motor-gezin, en ook mijn vader is begin deze maand alweer 3 jaar geleden overleden.

Ik kreeg daardoor het idee om een kaart te maken die met motorrijden te maken heeft en het gevoel wat ik bij haar berichtje kreeg. Goede reden ook om de wolk van Dutch Doobadoo te gebruiken.

De wolk heb ik in 2 maten op wit cardstock getekend en uitgeknipt. De kleinste maat buitenom met Stormy Sky distress inkt bewerkt en vervolgens met distress spray (2 kleuren) gesprayd.

De ballonnen heb ik gemaakt met structuurpasta, die ik eerst met Gelato's van Faber Castell op kleur heb gebracht. De koordjes heb ik met black soot distress inkt rechtstreeks op het cardstock gezet.

Het plaatje op oranje papier gemat en de banners in wit en blauw, waarbij de tekst met witte inkt is gestempeld.

Gebruikte mallen en stempels:
Marianne Design: KJ1703, CS0903, DDS3349 en COL1398
Dutch Doobadoo Shape Art Cloud en Mask Art Balloons Norm/Heart

Blij met het resultaat, zeker omdat het mijn gevoel erbij zo weergeeft.

Ik wil met mijn kaartje (op de valreep) meedoen aan de challenge van Marianne Design, zomerse verjaardagskaart, want dat is het natuurlijk ook, met de vrolijke kleuren en de ballonnen.

http://mariannedesign.blogspot.nl/2017/06/challenge-180.html


4 opmerkingen:

  1. Je kaart is heel leuk Astrid. Niet te zien dat de technieken je nog niet zo eigen. Zijn. Een leuke stempel. Een mooi idee erachter. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaart Strix.
    Gezellig dat je meedoet met onze challenge.

    Gr. Anita
    MDblog

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je dit knap gemaakt. een hele mooie kaart! groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen