zondag 24 januari 2016

Hugs and kissesEen oud-collega van me, waar ik van september 1998 tot september 2001 intensief mee heb samengewerkt, let wel ik was 18 en zij was van mijn moeders leeftijd en had een dochter die een jaar jonger was dan ik, was van de week jarig. We hebben niet heel veel contact meer, behalve dat we elkaar kaarten met verjaardagen en kerst sturen en zo nu en dan via facebook, maar toch heeft ze een speciaal plekje in mijn hart ingenomen.

Daar moest natuurlijk wel een eigen gemaakte kaart naar toe. Liefst vintage, want dat vind ik zo leuk, maar vind t ook nog steeds best lastig. Toen zag ik een scrap online bij Noor Design, met dat idee ben ik aan de slag gegaan en dit is eruit gerold. Had eigenlijk nog wat bloemen willen doen, maar geen tijd meer want kaart moest op de post.

De randjes zijn van Noor Design, heb tekstlabel is van Marianne Design. De afbeelding heb ik via Pinterest gedownload.

Ik wil graag meedoen aan de challenge van WLVC.
http://wlvc.blogspot.nl/2016/01/challenge-nr-61-en-random-winnaar-60.html

Fijne zondag nog!

6 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan hoor, en leuk dat je meedoet bij WLVC. groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwwww zeg wat is dit een prachtig mooie kaart en dank je wel voor je deelname aan onze WLVC challenge! Succes! Lieve groetjes, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie nostalgische kaart Strix, daar gaat ze vast blij mee zijn.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief dat je nog steeds een kaartje stuurt...dat zijn altijd van die dierbare contacten. Heel mooi gedaan en zonder bloemen is ie wel beter te versturen hahaha. Dankjewel voor deze bijdrage aan de challenge van WLVC en graag tot ziens.
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kaart is mooi geworden, dat zal de ontvangster zeker ook vinden. Bedankt voor je deelname bij WLVC.

  Groetjes Henriƫtte

  BeantwoordenVerwijderen