woensdag 25 oktober 2017

Geofort 18 oktober 2017


Scrappen doe ik sinds een tijdje ook. Op A5 formaat en heel af en toe op 20x20.

Afgelopen zaterdag naar Paper Passion in Tilburg geweest en daar gezien wat je allemaal met gelato's kunt doen. Helemaal fan van spettertjes maken geworden!

Ik heb hier met blauw en oranje een band gemaakt met verdunde gelato's. Daar een mask van dutch doobadoo opgelegd (geomatric square) en met een babydoekje weer wat kleur weggehaald. Vervolgens met wat gelato's gespetterd en met Versamagic met de bits and pieces nr 30 van Crealies gestempeld in blauw, rood en oranje. Met de scheurlineaal een scheurrandje langs papier gemaakt.
Op het labels gestempeld met de typewriter stempel en de scrabble stempels van Noor. Beetje gesso langs de randjes. Het herfstblad heb ik eerst gekleurd met distress inkt (wild honey, fired brick, peeled paint en vintage photo) en vervolgens gestansd. De rand met de paddenstoelen heb ik ook gekleurd met distress inkt. De pompoenen ook een beetje kleur gegeven met vintage photo. Aan de onderkant heb ik wat mos geplakt (oppassen met de vingers, met het lijmpistool, hihi.

De foto heb ik vorige week in het Geofort in Herwijnen gemaakt. Leuk museum vlakbij Leerdam. Voor ons dichtbij maar waren er nog nooit geweest.

Ik wil hiermee meedoen aan de challenges op Facebook, bij Craft Addiction, bij Happy Scrappy ala Raff en bij t Scraphuis. En de herfstchallenge van Creative Sketchy Girls: http://creativesketchygirls.blogspot.nl/2017/10/challenge-17.html

Nu maar weer verzinnen wat ik nu zal gaan oppakken...

Fijne avond nog!

Astrid

1 opmerking:

 1. Gave Layout. En zo mooie kleuren Super. Leuk dat je meedoet met onze challenge bij Creative Sketchy Girls.
  Great Layout. Thanks for joining us at Creative Sketchy Girls.

  XX
  Claudia

  DT Creative Sketchy Girls

  http://creativesketchygirls.blogspot.be/
  http://knutselmeisjes.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen