zondag 31 mei 2015

Paarse verjaardagskaartMijn 80ste blogpost alweer! Wow, gaat best snel als je een beetje fanatiek bent met het kaarten maken en het meedoen aan de challenges.

O wat een ontzettend leuk en druk weekend heb ik, samen met mijn moeder en zus, achter de rug.

Gisterochtend de opening van de Noor en Zo winkel meegemaakt, daarna naar Doe@Ding waar er een Marianne Design Demo was, met project life en vandaag als klap op de vuurpijl ook nog even naar de outlet en demo dag in Heesch. Heel wat kilometers achter het stuur gezeten, maar dat hebben we er graag voor over.

Toch ook weer leuke tips en idee├źn opgedaan, dat maakt het ook zo leuk om demo's te bezoeken.

Zo had ik vorig jaar Kim bezig gezien met de structuurpasta van Dutch Doobadoo, dat heb ik nu toegepast op het bakje van de cupcake en gisteren heb ik afgekeken hoe Raff het boekje wat meer hoogte had gegeven, dus dat gelijk op deze toegepast. Raff heeft me ook verteld hoe zij tule vastplakt, dus ja ook dat moest uitgeprobeerd worden.

En dat alles in het thema Paars, want daar hadden ze voor de challenge bij Hobby Vision om gevraagd. Meer paars kon ik er niet op krijgen, hihi. Ik wil ook graag eens naar Hobby Vision toe, maar is net te ver weg om ff naar toe te gaan, helaas.

De challenge van Knutsels en Kadootjes heeft als thema monochroom, dus daar wil ik ook graag weer aan mee doen.

http://hobbyvisiondt.blogspot.nl/2015/05/hobbyvision-challenge-39-thema-paars.html

1 opmerking:

  1. Superleuke kaart.
    Bedankt voor je deelname aan de challenge van Knutsels&Kadootjes

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen